Livet är fullt med äventyr.

Hatar verkligen att vakna utan mitt hjärta bredvid mig och det gör ju inte saken bättre att jag vet att han är hela 12 mil ifrån mig och att han kanske kommer vara där till på tisdag eller veckan ut.
Tycker själv han ska kunna få vara här i samma kommun som mig och bebisarna. Får helt enkelt hoppas på att denna tid utan honom går snabbt så jag får krama om honom så fort han är hemma igen.

Hittills av dagen har jag sovit för att samla ihop krafterna som behövs som en timma eftersom jag ska jobba natt. Men kan inte klaga på mitt jobb heller med tanke på att jag har ganska så lätt jobb. Man behöver inte göra så mycket ändå men mera orolig för att hur valpen ska bete sig när hon är själv hemma med Scaya. Men om jag har tur så kommer Fredrik hem en sväng efter jobbet och är med vovven till 4 på morgonen vilket gör att de bara behöver vara själv från 4.00 till 7.00 sen kommer jag hem till dem.

Nu är det bara att tagga för 13 timmars jobb, eller ja man blir borta i 13 timmar ungefär men jobbar till 3 på natten ungefär så blir inte så många timmar ändå.

Nu får ni ha det bra för jag ska fortsätta städa och lyssna musik medan vovvarna sover. Man måste passa på med små sakerna medan man kan. För sen när de vaknar så är det bus som står på schemat och därefter får man helt enkelt städa ännu fler gånger.

resande fot

Att inse att man inte alls har varit så aktiv på bloggen gör att man ändå börjar sakna att skriva här.

Det har inte hänt så mycket saker mer än att förra veckan var man bort rest med världens underbaraste pojkvän. Vi åkte bil igenom en viss del av Sverige, vi hamnade i början av resan utanför Stockholm vart vi sov i bilen och hade det allmänt mys. Dagen efter fortsatte resan till Borås vart vi gick på djurparken, badade, bodde på campingen och taggade för nästa resa vidare till Göteborg där liseberg väntade på att man skulle komma och åka karuseller och ha det kul där sedan gick man 5 minuter för att komma till varandra hemmet. Sedan kom dagen då vi hamnade i Örebro för att träffa min saknade vän och hennes pojkvän vilket var svin kul, hamnade på hotell i karlskoga vart vi bodde de två sista dagarna på våran resa eftersom på lördagen fick vi våran egna lilla vän med oss upp. En liten söt vovve vid namn Benz beslöt sig att följa med oss. lördag kväll kom vi äntligen fram till Boden vart man sov i stugan till söndagen då det var dags att åka hemåt helt.

veckan hemma har jag jobbat och de dagarna man inte jobbat har man varit hemma med pojken, vovvarna och bara haft det fruktansvärt skönt. Nätterna med lill vovven har dock blivit som att man skulle ha haft ett barn eftersom varje natt klockan 3 vaknar hon och ylar så man ska vakna för att gå ut med henne.

Denna helg blev det att man for till byn efter att man hade varit hos veterinären med Scaya och Benz för att ge de sina vaccinationer som de behövde.

Idag har jag inte hunnit med så mycket mer än att åkt bil, kollat tv, varit och ätit sen nu är Fredrik på garaget och jag sitter hemma redo för att fixa mig sedan hitta på något senare.

This is my life!

RSS 2.0