Håller tummarna nu bara!

Kollar tv och börjat fundera på att dagen idag faktiskt har varit en bra dag. Visst hade den alltid kunnat bli bättre men sammanfattat så har de varit en bra dag. 

När jag väl kom mig till teorikursen så var jag där och den gick väldigt lätt å ganska snabbt kändes de som. Pappa kom och hämtade mig då jag fick ta över och köra min favorit bil. Körde hem Josefin och Rasmus eftersom de skulle först ta och promenera hem men inte kunde jag låta de göra det så dem fick hoppa in i bilen och åka med. For sedan till min faster som fyllde 70 år, fikade en massa gott eller nja tog nån bulla men mer orkade jag inte. På vägen hem for jag och hämtade upp Ida för att vi sedan skulle låna bmwn och köra med kvällen. Hann därefter plocka upp Emil och Wille vilket var riktigt trevligt sen kom den efterlängtade Jennifer också med oss på några varv å missions. 

Kom hem för ett tag sedan då jag hunnit fixa mig inför kvällen och sedan plugga lite teori till körkortet.. (Nu börjar den hårda tiden och de känns!) 

BTW fick veta en grymt bra sak idag oxå som jag hoppas de går vägen för. Det känns som att jag verkligen skulle behöva den och trevligt hade de oxå varit. Men det ser man helt enkelt hur det blir senare. (Håller tummarna) 

Eftersom jag skrev inlägg tidigare från datorn hade jag inga bilder så nu bjuder jag på några bilder ifrån idag. 

Maten var sjukt god och kändes som att jag verkligen behövde äta den för jag hann inte äta före den något så var sjukt hungrig. 

Nu avrundar jag för ska sova. Godnatt 

I smile like an idiot when I think of you.

Sitter och myser med vovven i famnen och väntar på att man ska kunna fara iväg till malmberget för att börja med de så kallade körkortet så att jag kommer igång med det och får det bort gjort.

Dagen igår bestod av att jag körde bil till skolan och hem, kollade tv och sen blev det att köra bil till Ica å hämta upp Ida för att fara ut med BMW:n och var med Jennifer oxå.. Tog inte många varv på stan innan syster (sara) skrev om att jag skulle komma ut till kilvo. När vi varit där i sådär två och en halv timme så började vi fara hemåt och sen blev det att sova..

Idag började dagen med att jag försov mig till skolan så jag fick skynda dit. När jag väl hade kommit så blev allt gjort och snart är man klar med arbetet som jag och Ice håller på med.. Slutade 11.40 då min snälla bror kom och hämtade mig för att köra hem mig. Sen har jag bara tagit det lugnt och väntar helt enkelt på den där så kallade teorikursen. Funderar dock på om jag ska slänga mig in i en varm skön dusch.

Nu avrundar jag här så ni får ha det bra!

Irriterande och sjukt!

Känner mig sjukt irriterad över att folk ska ta och lägga sig i andras liv. Vaf*n sköt era egna liv så slipper ni bry er om andras där ni egentligen inte har ett jäkla dugg att bry er om..

Nåväl detta ska inte vara ett sånt inlägg nu men kan säga så att dagen gick ut på att jag vaknade första gången vid halv nio eftersom jag är förkyld och just därför inte kunnat gå till skolan. Men när jag vaknat av att den andra pysen bredvid mig vaknade så blev de bara att somna om igen eftersom jag inget annat hade planerat.
Sov till ungefär sådär elva/ halv tolv tiden då jag klev upp tog min finaste i kopplet och gick ut för att hon skulle på kissa av sig och sånt innan vi gick in i stor huset å spenderade tiden där med hjälp av dusch, tv, mat och folket som var å hälsade på idag. Senare mot kvällen idag blev de att jag hamnade på garaget och där fick man mycket mycket skratt och lite tårar av allt skratt.
Nu sitter jag och skriver inlägg å myser med min finaste ever och funderar på om jag ska börja avrunda här och de är nog faktiskt vad jag ska göra så som jag säger nu förtiden i telefonen för den mesta delen puss hejdå!

This is my life!

RSS 2.0