Musiken är din bästa vän!

Elen måste nog vara de värsta på dagen eller iaf det jag ska göra nu för jag förstår ingenting men idag har varit på möte klockan 8 på morgonen om skolan men det gick faktiskt bra. Jag fick upp ögonen om att jag verkligen måste börja sköta denna skola. Men det lär ta ett tag till att jag verkligen kommer att orka göra allt som man ska göra eftersom jag är så efterbliven och inte förstår vad jag sysslar med. Vaarför skulle jag ens vara så korkad och börja med att inte vara i skolan? Nu känns det som att jag är svin mycket efter och att jag inte kommer klara detta utan bara misslyckas. Men skit samma de kommer bli bra bara jag ger järnet!

Musiken i öronen och göra allt arbete som ska bli klart idag.. JA visst det är jag idag!

Nu ska jag avrunda här och får se om jag drar på gymmet idag!

Om jag hade kunnat svaret...

vad ska man skriva egentligen? Har inte haft orken att skriva men känns som att jag egentligen inte skulle ha suttit å skrivit här på bloggen idag ens.. För den senaste tiden har allt varit helt fuckat och idag fick jag paniken och slutade med tårar vilket jag verkligen hatar! Tur att jag har världens bästa vänner som fanns där för mig..

Men iaf så idag har jag varit hemma för att jag är så seg och vaknade först klockan ett på dagen. Drog ut för att hämta Ida från skolan, körde henne lite senare till malmberget för att hon skulle till bilskolan och då hämtade jag upp Hanna vilket var grymt läängesen jag umgicks med henne så de var faktiskt grymt skoj. Hämtade senare Ida å var ute å körde runt och pratade med massa fina folk sen drog vi hem.

Nåväl de var min dag imorgon blir de skola och prov tror jag..

Jag kan inte ens stå...

När du inte ser på..

Försöker sitta och arbeta med nå arbete på denna samhällslektion men sanningen är den att jag bara kan sitta å tänka på allt annat som jag verkligen känner att jag inte alls borde tänka på eftersom det jag måste göra är att fokusera på skolan mesta tiden nu.

Tar tag i skolan och lär mig hantera allt lite mer och mer med tiden som går.

Idag vet jag inte vad de blir att jag ska göra men tror att jag ska ta å dra på gymmet sedan senare ikväll ta och promenera en sväng eller om jag börjar med att promenera det är de jag inte vet eftersom jag slutar ganska tidigt idag och de känns helt okej.
Känns som att jag måste ta en träningsdag för jag måste verkligen fixa de här med kroppen innan sommaren!

Nej nu ska jag avrunda här och glöm inte att lyssna på Linus Svenning för jag lovar ni ångrar er inte!!!

http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=-YMpBCwxOuM

This is my life!

RSS 2.0