Det går bra nu

Tar det lugnt efter en helt okej dag faktiskt. Testar tangentbordet till ipaden vilket jag faktiskt inte tyckte om så speciellt mycket. Blev iaf att köpa skor, byxor och skal till telefonen.

skulle skriva mera men nu kommer jag inte på något mera att skriva så nu blir det att tagga för sömn snart.

Sömnlösa nätter

Dagen har varit jäkla bra men ändå så slutar natten med att jag inte kan somna..

Iaf idag har jag gjort så mycket som varit med Johanna, amanda , Henrik å karro. De blev att man åkte bil å skulle till nå spökhus men då blev de inget eftersom man inte kom in dit så vi beslöt oss att vi skulle fara hem till Johanna å kolla film före och sedan fara å gå en längre bit men de blev inte heller eftersom vi blev trötta så Johanna körde hem karro, amanda å Henrik medan jag for tillbaka hit till Johanna för att tillbringa natten på hennes soffa å försöka glömma allt annat.

Johanna sover å jag kan verkligen inte sova varför vet jag inte.. Är väldigt less på att inte kunna sova..

Less på detta nu!

Varit hemma i Gällivare i en dag nu och har redan blivit less. Dock blev jag de i Boden oxå vilket gör att jag inte vet om var jag egentligen vill vara denna sista tiden till att skolan börjar igen. Nog om de nu..

Idag har jag varit med josse, Ida å Camilla hunnit käka glass å bara pratat å chillat sen blev de att man for på bilbingo med moster å Micke var de inte alls blev mån vinst. När man kom hem tog man scaya å gick iväg för att möta Ida å Camilla igen för att umgås. På g hem kom Johanna å Robert å pratade då jag fick skjuts hem vilket var sjukt snällt!

Oxh nu har man fixat sig för kvällen å måste sluta tänka för att bli trött så jag kan somna.. De är sjukt va dåligt jag har sovit på senaste tiden.

This is my life!

RSS 2.0