den dagen, den sorgen.

då sitter man hos ida johansson och chillar järnet med nemo och tessan. Blir väl att man ska försöka ta sig till malmberget och chilla någon annanstans. Jag känner mig inte så taggad med tanke på igår kvällen för jag vägrar att det ska bli likadant som då.. men ska väl försöka att klara av detta..
Idag vaknade man upp med en chock över att jag inte visste var jag sov men efter ett tag så märkte jag det och då drog jag å mötte upp ida å chillade. hahhahahha skriver helt osammanhanget och det kan bero på att det är grymt jobbigt att sitta å skriva när jag inte har nå fantasi om vad jag ska ta å skriva.
men nu får jag nog ta å säga godnatt på er för jag ska ha skoj!!! skriver imorgon mest troligen.. byebye

Check on me, it's okay just google my name!

Dagen började med att jag vaknade vid sju av att klockan ringde men var så grymt trött så slog av den och sedan blev det att jag sa att min kompis skulle säga att jag var hos läkarn så jag kunde sova lite längre, vilket blev att jag kom till skolan typ 20min före lunchen men ändå så var jag så grymt less på dagen när jag kom hem.
La mig på soffan å kollade tv sen nu så gick jag ut till mitt rum å lyssnar musik å funderar på om jag ska ta och kollar OTH! men vet inte riktigt ännu vad jag ska göra ännu..
Dagen då jag verkligen skulle behöva dig, gick du din väg!

Drömmen blev värre...

Gårdagen blev bara kaos finns nog nästan ingenting som var svin bra med dagen.. Först så började med att de var 18 april vilket har en historia inom sig sen så mot kvällen så fick jag ett sms som gjorde dagen ännu värre. Kan säga så här personen som verkligen skulle ha behövt valde den andra vägen och gick sin väg..

Ibland tänker jag på om de är mitt fel att de hände.. Men jag kan ändå inte förstå hur.. Just nu känns de som om att jag inte kan tro på nått som kallas för kärleken.. Nej inte det för alltid blir det likadant.. Den lyckliga sagan har sitt slut men när vet man inte.. Min var igår tyvärr..

Idag vaknade jag vid åtta för att en viss klocka ringde och då blev det att man somnade om och drog till skolan. I skolan såg jag massa folk och en fastnade hela tiden i skallen på mig och de gjorde mig illa mående över att de påminde mig om att de är över. Sen så kom jag hem och nu sitter jag å lyssnar musik..
Senare idag blir det nog att sova för jag orkar int göra nå..

This is my life!

RSS 2.0