Kan du se det??

Har just tagit och gjort klart skissen ännu en gång. Har också hunnit med att fixat mig, klippt lugg och fått en mössa av moster som jag tycker är svin skön.

Idag vet jag faktiskt som sagt inte vad som händer men jag vet att ryggen börjar bli lite bättre och det känns som grymt härligt.

Nej nu har jag inge mera att skriva för tillfället så vi får höras!

Släpp aldrig taget om mig.

Funderar starkt på om man ska börja rita igen. Igår fick jag klart en skiss och en annan täckning som mest bara var kladd. Men nu har jag stor lust att testa göra om skissen å se om de blir bättre om man gör på något annat sätt. Men först ska jag komma på en ny stil till texten på den.

Idag får jag helt enkelt se vad som händer om jag är hemma eller om jag drar ut å hittar på något. Nu ska jag avrunda här och kolla efter text stilar.

Varje gång är som den första gång vi sågs.

Sitter hemma och har ont i ryggen å har världens lust efter att fara på gymmet och träna dock lär jag ju inte kunna göra ett piss eftersom min rygg e fuckad efter helgen. Jaja sånt får man ta ibland.

Idag vet jag inte vad som händer. Men nu ska jag iaf kolla om jag har alla grejer så ska jag ta å rita lite eftersom det har varit alldeles för längesen nu.

This is my life!

RSS 2.0