Din vänskap är allt man kan önska sig! <3

Du skulle bara veta hur mycket jag älskar dig! Du finns alltid när jag behöver dig och helt ärligt så tror jag inte att jag skulle ha klarat av att du skulle ha varit en utbytesstudent.
Ibland så känns det som att vi håller på att skiljas åt men det gör vi inte för då tar vi och umgås och då blir allt bra igen!

Att vi bara känt varandra i 2/3 år känns det verkligen inte som utan det känns som att jag känt dig hela livet! Du är den som kommer finnas i mitt hjärta vad som än händer, det är du som är mitt allt och min bästa vän!
Jag kan verkligen inte förklara med ord hur mycket jag verkligen älskar dig gumman!
 

believe in your dreams and they come true.

Har ingen aning om vad man kan skriva men kan väl berätta lite kort om igår och idag.

Tisdag (igår): var jag i skolan till kvart i fem vilket gjorde mig på dåligt humör men sen så när jag kom hem for jag, mamma, linda och sebbis till kiruna för att kolla på en liten valp. När vi var där så bestämde jag mig för den gråa eftersom den somnade i min famn vilket tyder på att den känner sig lite trygg plus att den var lugnast vilket är bäst inom våran familj.
När jag bestämt mig för vilken så for vi hem och ska tillbaka dit den 5 oktober och hämta min lilla prinsessa.

När vi kom hem somnade jag ganska så direkt.

Onsdag (idag): Har jag vaknat vid 8 och började göra i ordning mig för att fara till skolan, kom till skolan var där på elen sedan slutade vi 11.25 idag bara för att vi inte hade någon historia. Jag, Amanda och Sanzida drog på djurmagasinet, dollar och Frasses sedan körde jag hem dom. For hem chillade och fixade lite i rummet där uppe men ska fortsätta lite smått imorgon.

Nu har jag för ett tag sedan beställt lite grejer till lillprinsessan, nu är det bara kvar att köpa en väska och en bädd åt henne.

BTW hjälp med namntips till henne.

Lär som om du skulle leva för evigt. Lev som om du skulle dö i morgon ♥

 
LÖRDAG: Videon förklarar vad jag gjorde i lördags med ett par fina kompisar! Filmen är klippt av Josefin K. Så njut av de 10 minuter som hon fixat att ni kan se, vad vi sysslar med när vi umgås med varandra. Haha x) 
 
SÖNDAG: Har jag vaknat vid tio tiden, varit på bilbingo, KU kväll, for till Josefin K å kollade filmen som jag lagt ut med de personerna som var med plus Ida å josefins föräldrar och sedan blev det en väldigt låång ragg med Ida Åsén som till och med fick göra en sak som jag inte ska ta upp på bloggen, träffade markus och sedan drog jag till och med till Ida och sov! Trodde det skulle vara trångt i hennes säng men det var det inte. Iaf så skulle vi kolla film men hann bara se början av den typ.. Haha hojja 
 
MÅNDAG (Idag): Vaknade jag och Ida vid sju och började göra oss i ordning för skolan sen så blev det att vi drog till skolan, nu har jag varit i skolan i 2 timmar och senare idag blir det att man drar ut och fikar med de finaste vännerna. Sen så får man helt enkelt se om man drar på en ragg idag också eller vad man gör. Juste så är min moppedbil stulen för tillfället av Markus men jag får nog tillbaka den strax ska jag tro. 
 
Nej nu ska jag avrunda så ha det bra hejs! 

This is my life!

RSS 2.0