Jag orkar inte med denna skit längre!

Nu är jag allmänt jäkla less på att försöka och ändå går det åt skogen..

Sitter här vid datorn och försöker lugna mig lite innan jag känner för att sova. Pluggat till körkortet har jag också gjort.
Idag har jag hunnit med ganska så lite men ändå mycket. Har kollat två filmer, övningskört, varit och shoppat lite saker till helgen och till rummet, varit med Ida ute å snurrat med BMW:n (fuck vad jag längtar till att det är jag som sitter bakom ratten på den) träffat Martin har jag också hunnit göra var nämligen med honom och Emil ett tag oxå eller lättare sagt så var de med oss.
Eftersom Martin fyllde år så fick han en sån där så kallad present ifrån mig å ida men inget märkvärdigt men de e väl ändå tanken som räknas får kanske fara och köpa nå annat imorgon till honom eftersom man ska till honom och fika tårta imorgon.

Kom då hem för ett tag sedan och nu ska jag banne mig sova för att orka med att fara å hämta in syster imorgon och köra runt på henne (eller blir ida som kör). Längtar då till onsdag oxå för då blir det lite mer smärta och snyggare arm :D

Irriterad och inte ett dugg taggad

Vaknade vid halv tio av att min kusin och mina små andra kusiner kom på besök och då blev det bara att kliva upp och börja göra sig klar till skolan. Nu har man gjort klar sig och bara sitter och fördriver tiden till att man ska börja fara mot skolan.

Kanske tar BMW:n och övningskör med den till skolan eftersom det var ett tag sedan jag körde bil hemma. Snart så slipper man den där dumma skylten och att man måste ha med sig far för att få fara iväg med bilen.

Planer för idag är nog skolan och sedan vet jag inte nå mer men vet att jag måste ladda min telefon på pengar eftersom jag inte alls har nå pengar på telefonen.

Kul jul nu kom min far hem och sa att jag måste fara till skolan redan nu för att han ska till jobbet! Fuck vad irriterande å fara så här tidigt!

avrundar här hejs!

Vad har jag gett mig in på?

Sitter vid datorn och tv:en efter att man vaknat vid ett tiden för att man hade en liten hund som inte ville sova längre. Nu vill jag egentligen ta mig mot stan eller någonstans där jag kan träffa bästiz före han far hemåt till Luleå men så verkar det inte bli eftersom jag inte har något fordon att fara med. Fy va jobbigt de är att bo en bit bort men får se de på den ljusa sidan att det inte är lika långt bort som för min syster.

Igår var man iaf med Ida, Martin (bästiz) och Emil på stan och snurrade eller ja före det så var man med bror och bytte däcken på transan. Kom hem vid två tiden kanske och hade det allmänt mysig kväll.

Idag blir det nog att ta det lugnt. Illa mående har jag också men det börjar ju bli ganska vanligt för min del.

Avrundar dock här så ha det bra!

This is my life!

RSS 2.0