Mina två dagar

Gårdagen bestod av att jag vaknade vid tjugo i fem på morgonen då jag duschade å tog det lugnt till senare på dan då jag for på stan för att köpa nå grejs till brorsan och se om jag hittade nå. Mötte ju min fina syster oxå på stan som därefter gick runt med mig eftersom hon hade kommit in till stan en sväng å gick själv. Blev fika på alla tiders oxå.
Sen när klockan började närma sig fem for jag å Ida på Apoteket vart hon hämtade ut mediciner till Turkiet. Vi kände oss väldigt stressiga eftersom vi skulle hinna med tåget som skulle gå 17.42 men va tror ni? När vi väl hade kommit dit så gick de först 18.12.. Var framme i Boden vid kvart över åtta då jag klämde in en övningskörning oxå. När vi kommit fram till stugan blev de att vi körde vattenskoter å åkte ring bakom vilket gjorde att man hamnade i vattnet många många gånger. Men skoj var de då. Duschade å basta efteråt sen blev de att sova eftersom klockan blev typ tolv..

Idag har jag vaknat för några timmar sen å Ida sover ännu där ute i lillstugan och jag kollar tv. Planerna för idag är nog att göra samma som igår och sen även testa åka ring efter båten. De kommer bli läskigt om något..

För övrigt så kan jag säga att det är väldigt olika tankar i min skalle om allt annat. Känns som att jag kommer mista den bästa jag har på något sätt som om han kommer börja gilla en annan och därefter inte vilja vara med mig längre. Kanske är de bara jag som är rädd över n sak som inte händer men tänk om?

Nej nu får jag inte tänka så men jag saknar honom mest av allt på denna jord och jag älskar honom dessutom!

Avrundar här puss

Nervös som ett djur!

rubriken förklarar känslan som jag har i mig just nu.. Fyfan vad jag håller på att dö för är grymt stressad över att jag ska hinna med allt och sen har jag också lovat mari att jag ska hämta lilla söta Ellen från skolan idag också för att sedan gå och köpa glass med den där söta flickan.

Idag har jag vaknat och direkt börjat känna mig stressad. Ska senare idag fara upp till malmberget å fixa håret å lämna Tord till Josse och Jossan. Hoppas de tar hand om min så kallad lilla bäbis!

Ja som ni kanske märker så har jag ganska fullt upp idag så får helt enkelt se om jag hinner lägga in ett inlägg hära under dagen.

Look what you done to me

Sitter på elen och försöker göra den här så kallade styrtekniken men inte kommer jag på hur man ska göra heller och Sten är å springer runt så hinner inte heller fråga något.

Satt och kollade nån film nyss som man ska se för att kunna göra arbetet inom samhälls vilket jag verkligen behöver för då är jag klar med den kursen. Skönt hade det helt klart varit för då vet jag att jag hade kunnat fokusera mera på elen än alla andra ämnen dock är det ju inte alls många skoldagar kvar men just därför måste jag fixa detta så jag kanske lyckas komma igen å kan ta sommarlov utan att känna mig missnöjd.

äsch iaf igår var jag med min BÄSTA vän IDA! det var faktiskt grymt trevligt hann med att vara i skolan, hos kusinen å fikade för att han fyllde år, hämtade en nyckel till min syster och sen blev det raggen en sväng där jag fick utbrott och gick iväg för nån minut för att jag inte kunde sitta stilla, kände hur jag var på väg att börja skaka av ilska. När jag gått runt nå hus så blev jag ännu mera sur och därför var jag tvungen att göra något åt det vilket fick bli att slå en stupränna. Fick ont i handen men vaa fan det var skönt för stunden och insåg just då att jag hade världens finaste person som kom å letade upp mig å försökte lugna mig. Vilket lyckades ganska bra. Senare på kvällen blev det att man for till kullen å pratade en sväng å sist men inte minst så drog vi tillbaka till gällivare var vi for på raggen å snackade med folket som var ute sen blev det hem å sov.

Kände mig ganska så trött eftersom jag inte hade sovit något men nu kan jag ju nöja mig med att jag sovit i typ 9 timmar i natt och det var grymt skönt.. Lyckades komma försent till skolan men dock med typ 20 min så spelade inte så stor roll eftersom jag ändå inte kan detta..

Nej nu ska jag se om jag får hjälp eller om jag måste vänta till efter lunchen. Ha det bra era söötnosar som läser denna blogg!

This is my life!

RSS 2.0