Se inte sorgset på det förflutna,det återkommer inte.

Hojja just nu är jag förbannad över att min tid har ändras till på tisdag och min mamma kan inte få tag på killen som skulle fixa min hemliga sak. För den tiden han gav oss vet jag inte om det går eftersom jag börjar skolan på måndag och tiden är på Tisdag efter 14.00 och saken är ju den jag vet ju inte när vi slutar den dagen och jag tänker inte börja med skolan att vara hemma eller något bara för att jag ska kunna passa in på hans tider. 

men iaf så igår blev det att jag var på bilbingo med min mamma och moster. Spelet gick inte alls bra för min del i början.  men på sista bladet då det var 58.000kr i påtten så fick jag ett nummer ifrån, men så när det bara var ett nummer kvar för att man skulle kunna vinna 58.000 kr så ropade han 67 och mitt nummer var 66. Så då sänktes påtten till 10.000 och då hann han ropa ut 3 nummer sen var det någon som fick bingo och jag å moster var sura över att vi båda hade ett nummer ifrån och han vägrade säga något av våra nummer..

men sen när jag kom hem så blev det att jag gick och sov för att jag tänkte att jag skulle orka med denna dag som kommer bestå av att vara med ida, josefin och kanske matilda å fika på alla tiders café. Vilket känns grymt nice. eftersom det var så längesen man träffade de senast.  Eftersom vi har sommarlov men det blir väl så här sen när skolan börjar, eftersom vi inte går i samma klass längre. Hojja kommer sakna mina knasbollar. Livet har sina vägar, man måste hålla ihop!

Försöker sova efter en lång och härlig dag...

Försöker sova efter en lång och härlig dag. Förresten så fick jag AM-kortet igår eftersom jag var så duktig och klarade provet. Så nu ska jag bara hitta en epa eller en mopedbil men jag vet inte riktigt ännu. Men nu ska jag sova så godnatt på er alla och ursäkta över att Jag inte har skrivit på länge.

Vänersborg

Förlåt så mycket för att jag inte har skrivit på ett tag här på bloggen men jag tog en paus för hade ändå inget vettigt att skriva om.

Men iaf så igår vid fyra på eftermiddagen började jag, pappa och Fredrik vilket är min kusin, fara med lastbilen ner till karlstad. När vi kom fram i morse så blev det att vi for hit till vänersborg och fixade ihop krossen vilket ledde till att jag inte hann shoppa något som jag egentligen skulle ha lust att göra. Menmen då får jag väl en anledning till att fara till nå mer ställen efter denna resa.

Sommarlovet är inte slut ännu så jag tror jag ska försöka se om jag kan fara på så många ställen som möjligt och försöka hitta nå kläder så jag kan slänga de mesta av mina gamla slitna kläder.

Men nu får ni ha det bra för nu ska jag sova :)
Hade skrivit mer tidigare men det inlägget försvann.. :/

This is my life!

RSS 2.0