This is it...

Kan inte sova så har suttit och läst bloggar. Försökte ladda upp bilder till bloggen men det gick inte verkar vara något fel på min iPad. Jag vet egentligen inte vad jag ska skriva men kändes som att jag behövde skriva men när jag kom på att vissa människor inte kan hålla käften och bara sköta sitt eget liv så ångrade jag mig över att skriva ut det jag egentligen skulle vilja ha sagt..

Visst kan det vara bra men ändå så finns det vissa personer som verkligen ska veta att jag ser upp till de och jag lär aldrig aldrig tvivla på dem.

Idag har jag bara varit hemma vilket jag har gjort nästan hela jullovet men det är för att jag inte har orkat göra något har bara varit hemma och sett på tv.. Men just nu börjar det kännas lite enformigt så jag funderar fortfarande på om jag ska fara med min far eller om jag ska stanna i samhället och fara på stan här ist..

Nå väl jag har nog fått allt vad jag velat sagt så jag tar nog å avrundar här så att jag inte tråkar ut er med ett låååååångt inlägg utan bilder.. Grejen är den att jag själv hatar långa inlägg utan bilder.

Boden eller stanna hemma?

Kollar jägarna och funderar på om man ska ta och följa med min far till Boden imorgon för att fara till Luleå på stan. Dock känns det lite jobbigt eftersom man vet att det är mellandagsrea och därför lär det vara svin mycket folk på stan. Dock kanske man får syn på nå riktigt söta/snygga killar men inte tänker jag fara för att bara kolla på de.

Egentligen är det för att jag skulle behöva kläder till nyår men det kanske jag kan hitta här i stan fast.. Egentligen hade jag velat träffa en person men han svarar som inte så jag vet inte om jag orkar fara med till Boden bara för att träffa honom och så kanske jag inte träffar honom ens..

Nej men nu ska jag fortsätta kolla jägarna och sedan ska jag nog försöka sova för att orka upp imorgon. Ha det bra!

Helt sjukt

Att sitta och kolla på teven just nu är knäpp känsla.. När man ser på programmet om Anders brejvik. Man ser att han bara satt och log på rättegången och ändå visste han att alla anhöriga och överlevande satt och lyssnade är ju sjukt.. Man ser att allt är helt sjukt världen egentligen...

Inte nog med att det är så i Norge så börjar Sverige spåra ur.. Dock inte på det sättet utan det är mer med lagar och stiftelser. Man får inte ha kvar svenska traditioner man ska ändra på sig bara för rasism men det de inte fattar är att om man tar bort allt svart och brunt så är det ju mera racistiskt . Det är ju som att man inte får vars vara svart man får inte sticka ut utan man ska anpassa sig för alla.. Egentligen vad ska man göra åt saken?? Man kan ju inte ta bort allt och det där med bruna bönor och vitlök är ju sjukt...

Nej nu har jag faktiskt sagt det jag ville ha sagt och är nöjd med min insats .. Ha det bra skriver väl ett inlägg senare pöss

This is my life!

RSS 2.0