Tatueringsmaskin CHECK!

Såg att jag hade fått pengar idag så blev direkt att jag klickade hem ett tatuerings kitt. Men förstod inte helt hur man skulle göra så Ida ringde och frågade hur man skulle göra och då sa de att dem höll på att plocka ihop packet och att dem skulle skicka det idag! vilket betyder att jag snart om ungefär 5 dagar får min underbara nya leksak.

Dock ska jag inte tatuera folk utan köper den för att öva och tatuera mig och vissa vänner senare.

Idag ska jag nog se vad dagen har att bjuda på med Ida. Mer än så vet jag inte riktigt ännu.

So this is what you want?

Funderar starkt på om jag ska börja skissa fram en lätt tatuering och sedan kanske fråga kusinen om han vill göra den på mig nån dag. Just idag kan det vara svårt eftersom han har andra planer med att vara i Kalix men det finns ju andra dagar plus att då har jag ett tag på mig att försöka göra en grym tatuerings skiss. Jag får se om jag kanske lägger ut skissen på bloggen senare och så får man se hur man gör. Måste nog ringa Jocke och höra med honom om han har tid för att göra utbyggnaden på min rygg också. Eller ja det blir ju att boka tid men vi får se hur det blir med det för tidigare så svarade han inte när syrran hade ringt.

Nu ska jag ta och lyssna musik och försöka mig på att göra en skiss och en gång till testa göra en skiss på ett porträtt till en vän.
Så ni får ha det bra.
Grymt bra låt! 

Stay strong!

kunde inte förstå vad klockan var fören jag gick in i huset för att kolla läget där eftersom snickaren är/var här och håller på att ordna i köket. Inne i huset tog jag en kopp glögg för att försöka lugna ner mina tankar men inte kunde jag det utan de blev bara större och större.
Nu när jag försöker att sova så går det inte för att jag inte kan bli sådär trött i huvudet att alla tankar ska försvinna och jag ska få komma till drömmarnas land. Jag är rätt så trött i kroppen men inte i skallen för då skulle jag verkligen ha kunnat sova.

Jag har också kommit på att de senaste dagarna/veckorna har jag haft problem med sömnen. Jag vet inte helt hundra vad det kan bero på men jag har väl mina aningar. Jag har ett humör som har sina svängningar. Vissa stunder är jag super glad så länge jag inte behöver tänka, men så fort tankarna kommer upp så finns jag inte kvar på världen nå mer utan jag är i min egna värld, frånvarande och irriterad.

Idag har jag iaf inte gjort så mycket eller ja jag sov till typ ett och sedan ringde Ida. Så jag hämtade henne från kyrkan sedan for vi hem till mig för att baka och käka pizza senare. Efter att vi käkat blev jag trött så jag somnade vilket inte var så roligt. Ida for hem sen och jag har bara tagit det lugnt. Nu är jag här och ska verkligen försöka sova eller somna till musiken.

Jo BTW så vart jag fett sugen på att tatuera mig igen så vi får väl se hur länge det dröjer till att jag gör nästa tatuering. Ska nog också beställa en egen tatuerings maskin så att jag kan göra själv också.

This is my life!

RSS 2.0