Vill inte, kan inte välja mellan er två!

Om jag ska berätta om dagen kort så kan jag säga så här
  • Jag vaknade vid halv åtta, väckte min lilla söta sovkompis, skynda mig att borsta tänderna och sånt, så det blev en riktigt sliten fredag för mig.
  • Kom till skolan i tid. Lyssnade på när Amanda och Sanzida redovisade på engelskan och egentligen skulle jag också göra det men var inte klar med min powerpoint. Så blev att jag ska göra de nästa vecka ist.
  • Promenerade på idrotten, gick till Sara (svenska läraren) å frågade om jag kunde redovisa för bara Amanda, Sanzida och Ice ist för killarna i klassen. Så jag fick redovisa för Amanda å de ist. Det gick ganska så bra iaf fick D.
  • Jobbade in matten och slutade 12.40, åkte med Johanna, Amanda och Sanzida på dollar, ericsson och ICA sen körde Johanna hem mig.
  • La mig på soffan och kollade tv i väntan på att fara å ta sprutan som man behövde ta för att fara till Spanien. Ska tillbaka för att ta den ännu en gång, men de vill jag inte för är så grymt rädd för sprutor.
  • Kom hem la mig igen på soffan för att kolla tv men somnade då också och då sov jag i 4 timmar typ.
  • Gick upp från soffan för att kolla om de fanns nå att käka i kylen, när jag öppnade kylen så var jag på väg att spy av lukten. Visade sig att jag inte alls var hungrig längre utan så fort jag såg mat så blev jag illa mående.
  • Nu sitter jag vid datorn och skriver inlägg å har fått veta att jag kanske ska träffa en kompis från luleå imorgon! Kommer nog bli ganska så roligt. :)
Det var vad jag har gjort denna dag.
Vill göra sådär!! men måste ha ett sånt smycke någon som vet vars man kan hitta de? :)

Exakt 3 år sedan jag såg dig första gången!

Idag har jag varit i skolan som vanligt och haft el till lunch sen så hade vi idrott. Så slutade vi efter att vi skrivit planeringen om hur vi ska träna de närmaste 4 veckorna. När vi slutade så for jag, Amanda och Sanzida på dollar å sen drog jag å körde hem de två flickorna, hämtade Ida Åsén för att hon skulle med å lämna in min dator på rep. Så nu blir det att jag måste använda skoldatorn några veckor framåt! Hujja säger jag bara..

Senare idag blir det nog att plugga svenska, engelska och natur.. eftersom en viss person har redovisning (NP muntliga) imorgon och Naturprov och på fredag har jag redovisning på engelskan om Bob Marley.


Men som sagt så är det vad jag vet just nu.. Menmen man får se om jag skriver senare puss!


Grymt duktig tjej.. Passar in för idag!

Har du glömt vad vi hade?

Har ni någon gång tänkt att göra allt bättre men så blir det bara värre? jag försökte det men när jag hade ordnat de så blev det kaos igen bara för att mina tankar snurrade runt och jag kunde inte tänka helt, men hoppas att de blir bättre är väl vad man får ta å hoppas på.
Många tror att jag mår så satans bra men inom mig så är det en värld med tankar som snurrar och snurrar, de tynger ner mig och jag kan aldrig rätta till de utan att det blir något på nytt.. kanske livet är så för alla vem vet?
Iaf så idag så har jag varit på topp å hamnat på botten lite då och då.. Men om man inte ska snacka om hur jag mår så har jag varit i skolan från tio kanske för att jag försov mig sen nu när jag haft el från 12 så har jag hunnit göra nå skit mätövningar och sen så snackat med någon här på skolan om min frånvaro från skolan och då sa jag att jag var skol less och när jag gjort det så kom på med att jag kanske borde gå å snacka med kuratorn ifall jag vill, men med tanke på att jag inte klarar av att snacka med folk som jag inte känner om mina problem så nej tack! Efter att vi snackat så fick jag gå tillbaka till min plats här och börja med mätövningar med Ice igen! :p
Jag är grymt sliten idag förresten menmen! :D
Babe you are all i need! <3

This is my life!

RSS 2.0