Seg dag idag jajamen!

Idag blev det att jag var på jobbet dock när jag kom till LKAB porten så kom jag inte in för att mitt kort inte fungerade så då var jag tvungen först att gå in och prata med vakten och höra varför det inte fungerade. Vilket var att kontoret inte hade ansökt om det så att jag får ett år till på kortet. Så då blev det att jag var tvungen och åka kontoret. Säga att de var tvungen att förlänga kortet och sen så äntligen fick jag börja åka mot jobbet igen för att göra grusprovet som vart för den här dagen. Började 07 i morse och var svin trött när jag kom fram till stan igen och sen å vara på jobbet till 18.00 tog ju knäcken på mig.
Efter jobbet var jag tvungen att åka förbi föräldrarnas hus för att kolla om våran elräkning till huset hade kommit och gissa vad det hade den. Så betalade bort den direkt och sen tog jag min kamera och åka hemåt. När jag väl kom hem började jag med att ge mat och stora hunden där ute och sedan småhundarna. Sen åt jag själv lite mat och gick och kollade Tv vilket kanske inte riktigt var genomtänkt då jag lyckades somna efter 10 minuter ungefär så nu vaknade jag upp och känner att det kommer bli svårt att somna om så funderar starkt på om man ska gå och göra något att äta igen och se om jag lyckas somna av det.

Men nu får ni ha det!
 
(bilderna är gamla men ser ungefär likadant ut ännu) 

När man inte kan sova fixar man i huset ist

Okej bara för att jag varit borta så länge kommer jag inte orka skriva allt jag gjort fram till det här utan ni får veta vad jag gjorde igår på ett ungefär.
Nåväl igår var jag hemma ett tag sedan for jag in till stan för att umgås med Viktoria ett tag och sedan hämtade vi upp Emma och var med henne. Slutade med att jag och Emma körde Viktoria till macken och sedan for vi till Emma senare under kvällen och där satt man ett bra tag och pratade med henne om allt mellan himmel och jord. Medan jag var hos henne och hennes pojkvän så kom Ida och Pär dit en sväng eller ja dom åkte hem samtidigt som mig. Så vart att man satt och surrade med de ett tag om massa konstiga saker.
När jag hade kommit hem började med att ge hunden där ute i hundgården mat sedan började jag att små städa så nu är klockan 06.19 och jag har städat min garderob, hann börja med gästrummet och rensa på lite grejer som vi har haft med från flytten men mycket kvar ännu dock. Och så har jag hunnit vika tvätt och tvättat så nu ska jag försöka hinna plocka ur diskmaskinen innan hjärtat kommer hem och ska sova då han jobbat natt.

Dock får ni inga bilder denna gång då jag inte alls har tänkt på att ta några, ska försöka komma ihåg att åka förbi föräldrarna idag och hämta min kamera dock är ingen av de hemma då mamma är i boden och pappa är i byn å letar efter våran hund som varit borta i 4 dagar och nu om han inte hitta honom så blir det 5 dagar... Hoppas verkligen att han hittar honom.

Nu ska jag plocka diskmaskinen och sen tror jag att jag ska börja röra mig mot jobbet och kolla om jag lyckas få grusproverna bättre denna dag då det är lite torrare ute.

Ha det bra alla fina läsare och hoppas ni haft det bra under den här tiden jag har varit borta från bloggen.

Ännu en helg borta från hemmet.

Idag är det fredag och vi ska alldeles snart börja åka mot Överkalix vart det är marknadshelg så lär väl bli att jag kommer bli chaffis eller något då jag inte alls vill dricka den här helgen.

Ska iaf börja klä på mig och packa ner kläder och sånt som man lär behöva tillexempel smink och plattången är ett måste då mitt hår ser ut som ett fågelbo när det inte är plattat. Sen måste jag lämna min lilla älskade vovve till mamma igen då vi inte kan ta med henne denna helg heller då vi ska bo hos Fredriks pappa. Så får helt enkelt klara mig utan henne denna helg också och ja jag kommer sakna henne men jag vet att hon är hemma när jag kommer hem.
Plus att det är bara några dagar att vara utan henne.

Ser dock inte alls framemot att ha en blöt hund i bilen. Men det får bli så nu då det regnat och hon har varit ute så man får stå ut.
Nånå denna helg blir det nog inte alls någon blogg då jag inte kommer ta med min dator utan den får stanna hemma tror jag.

Ha det bäst pözz!

This is my life!

RSS 2.0