You are my star now and forever!

Sitter och kollat tv efter en dag i skolan och sedan så drog man på dollar och Frasses å försökte käka. visst det gick ju att käka men när jag hade käkat halva stripsen så började jag känna att jag bara vela spy upp maten men eftersom jag inte var hemma så kunde jag inte göra det. Så när vi var klar så drog jag å körde hem Sanne och Amanda för att sedan dra hem och nu så har jag nyss kommit hem ungefär, blev att jag började känna spy känslan när jag kom hem så blev att jag spydde.. Helt ärligt så vet jag inte vad det är med mig varför jag spyr hela tiden när jag käkat...
Igår när jag kom hem från att jag kört hem josefin å de så kunde jag inte sova så jag kollade OTH hela natten. När jag försökte käka en Billys så var det första gången jag spydde av att jag hade käkat. Det är inte heller så att jag är sjuk utan det tror det kan vara för att jag har så mycket ångest och sånt just nu...
Jag saknar dig mer och mer för varje dag som går.
Ångesten blir större och större.
Och jag känner mig svag..

Sometimes I feel music is my best friend, especially when I have no one to talk to...

Idag blev det att man sov till ungefär elva sen så tog man och fixade sig för att dra i väg till skolan och där gjorde man bort El kursen så nu har man bara att städa kvar sen är man klar innan sommarlovet. Sen när skolan var klar tog man och körde Sanne på gojjan för att hon skulle hämta ut sitt paket och jag skulle sedan dra vidare till OK å tanka så hon fick hänga med dit sen körde jag hem henne och drog till Imega var Kasper och Tobias var för att jag skulle bjuda på en cigg till den där lilla Kasper, när josefin ringde så for jag och hämtade henne från malmberget för att fara vidare till de där som kallade Cafét (Alla Tiders Café) där tog jag macka. När vi var klar stack vi vidare hem och var här, Körde hem josefin där vid nio, drog på statiol, Ica och sedan drog jag tillbaka till malmberget för att gå upp på kyrkogården och se hur det var vid Mormor och Brors gravar och där verkade det fint. Blev att jag bara hade ett ljus med mig så jag tände det på mormors grav så jag får fara tillbaka nån dag och tända ett ljus till bror.
När jag kom hem så gick jag och duschade å nu sitter jag vid datorn och inte gör ett piss! Funderar på om man ska tvinga sig i säng å försöka somna..
Slänger iaf ut en bild på Bror och mormors gravar!
Även om jag inte hann träffa er så är ni min familj/släkt och därför kommer ni alltid finnas i mitt hjärta <3
Tog ett tag för mig att få mod för att gå å kolla till era gravar själv men idag gjorde jag det och märkte att det inte alls var så läskigt som jag trodde det skulle vara.

Don't dream your life, live your dreams!

Sitter här med den där livliga Josefin Keinström och har just käkat nått som mamma hade gjort. Vad det var vet jag inte men det var då gått iaf :) 
Nu ska jag iaf ta å se vad man ska göra, Josefins mobil fungerar visst inte så nu måste hon lämna in den hehe. 

Nu drar jag från datorn för jag kommer inte på vad jag kan skriva för något. Så byebye!   

This is my life!

RSS 2.0