You and I

Igår var man i Luleå och fyf*n kan ju bara säga att det verkligen finns snygga killar där undra om man skulle ta och flytta dit ist. Hahah

Nej men till allvar nu igår så tillbringade jag den mest roligaste dagen i Luleå med de finaste folket dock saknades Ida Åsén men fick ett sms av henne senare efter att jag skrivit till henne. Kändes grymt bra att få ett sms av henne och få veta att hon har det bra där i Turkiet.

Köpte iaf kläderna och skorna på bilden , underkläder och en grön tröja som ni säkert får en bild på senare i något annat inlägg. Slösade sammanlagt 1500 kr igår hojja kan väl inte säga att jag är super nöjd över det men fick ju kläder och en grym dag så var nog värt det!

Idag vet jag inte alls vad jag ska göra riktigt men just nu ska jag nog ta och fixa mig och sen chilla med Scaya (som bara blir större och större) en stund!

Avrundar här så ha det bra.

Stop thinking about the guy that broke your heart

Känner mig sjukt sugen på att ta och göra en manikyr. Men känns jobbigt och dyrt. Igår blev det att jag gjorde två tatueringar väldigt små men grymt nöjd för det.

Idag har jag inte alls gjort så mycket vaknade gick ut med vovven och sen så kollade jag How I meat your mother och chillade helt okej faktiskt. Sedan har jag fixat mig och så har kameran gått varmgång ett tag.

Senare idag vet jag inte vad jag ska göra blir nog att sova för att orka upp och ta tåget till luleå klockan 06.45 eller nå sånt. Juste sen måste jag höra med pappa/mamma om någon av de har pengar att låna eftersom vi inte fått vårat studiebidrag ännu.

Nej nu ska jag avrunda så ha det bra! bye

Fuck this shit!

Börjar snart att bli sjukt tokig på grund av Gällivare.. Det finns inget att göra, visst finns det saker att göra men man kommer då inte på något. Antingen så super man och lever sina drömmar och blir bakis dagen efter men vaatusan ska jag som är tillfällig nykterist och mamma göra??

Min lilla prinsessa ligger och sover och jag vill inte väcka henne och jag orkar nästan inte ta och dra ut med dumma plastraketen heller.. Hojja antingen är det jag som är lat eller så är det att jag bara är allmänt less på livet i Gällivare.

Nej nu ska jag iaf ta och kolla om det finns något att göra annars tar jag väl en tidig sömn och vaknar upp tidigt imorgon. Eftersom vi ska sjunga imorgon i kyrkan.
PS. INTE MAMMA TILL EN UNGE UTAN HUNDEN!

This is my life!

RSS 2.0