Träna!

Nu sitter man på brorsans dator och funderar på hur jag ska göra..med en sak som inte jag skriver ut här på bloggen, det är mer med mitt personliga jag.  Om jag säger så här inget som angår Aamandapetra utan bara Petra.. 
Men men idag har jag varit hemma, Sen så vart det att käka Tacos det var inte så bra, Ska nån dag fota de jag köpt ihelg. 
Men just nu ska jag träna te skolavslutningen så ni får faktiskt ha det bra :)

Sådär nu sitter man i bilen på väg hem. Så...

Sådär nu sitter man i bilen på väg hem. Så ha det bra! :)

Hojja snacka om man är trött i fötterna...

Hojja snacka om man är trött i fötterna av att gå på stan här.. Har gått i flera timmar idag, men nu ligger man på hotellet och vilar fötterna. Igår vann jag en 2000g choklad på grönan. Var också in i spökhuset där, okej jag må vara 14 år och fyller 15 i år. Men jag var svin rädd, jag och jenny och linda var in ditt, när vi kom in vart det att jag började skrika över att det var en som kom och skrämde oss, sen nästa så var det ett stort rum och så var det en som gick runt oss sen slog han med en pinne i golvet så att det vart små blixtrar. Och jag började gallskrika och gissade vars trappan var, så började jag springa upp för den. Och sen var det ännu mer, men om jag säger så här: när jag kom in så ville jag bara komma ut därifrån igen..

This is my life!

RSS 2.0