Svårare än jag trodde.

Jani vad ska man tycka om allt som händer i denna skit stad? inte konstigt att man blir mer och mer rädd för att ens visa sig ute när folk tror att man kan göra vad de vill.

Igår var jag med Emma och Jocke då vi hamnade lite på vägarna neråt om man nu kan alla det för det. Vi var i Jokkmokk, boden och sen hämtade vi upp Sara från kalix för att fara till happaranda för att äta på max sen tillbaka för att lämna henne sen hela vägen till Jokkmokk där man var en stund och jag märkte att det är svårare än jag trott att ens vara i den staden nu.. Jag vill bara ringa/skriva om att jag är där och sen se den blåa volvon komma och prata med en. Som sagt för svårt för att inse det och vill inte inse för då känns det som att man kommer glömma allt och de vill jag inte.
Efter att varit i jokkmokk ett tag for man hemåt och trött var man oxå.. Men kortfattat så var gårdagen en bra, rolig, trevlig och en liten svår dag men en dag som man skulle ha kunnat göra om.

Idag har jag inte gjort mycket mer än att kollat pretty little liars och bara vänta till Fredrik kommer hem.

När evigheten tagit slut och ingenting är som förut.

Börjar inse att jag inte klarar av att vara själv utan att ha något att göra. Får typ paniken och börjar tänka på allt som händer och sker med allt.

Menmen nog med det och till vad som kommer hända idag vilket är att jag ska ge hundarna mat, gå ut med de, fara till mamma en sväng tror jag och sen ska jag nog kanske hjälpa linda med hennes hår. fast inget är planerat utan man får helt enkelt se vad som händer.

Så slut..

Är helt slut i skallen efter att man har vaknat vid åtta för att lämna in bilen till verkstan. Tycker jag borde vara van vid att vakna tidigt men tydligen inte det eftersom jag är helt slut redan nu. Men det är bara att samla på krafter för att göra sig i ordning så man vågar sig ut ifrån lägenheten och kan fara till mamma för att vänta på att fara på bingo senare ikväll och därmed får man hoppas på att man får nån vinst.

Älsklingen som kom hem imorse efter att jobbat över får på jobbet ännu en gång så idag får man se hur länge han ska jobba denna dag då. Jag själv måste ta och söka nå jobb så jag inte behöver sitta hemma hela dagarna för jag börjar bli väldigt less på det.

This is my life!

RSS 2.0