You can always dreams!

Sitter på elen och har det allmänt lugnt. har egentligen genomgång om något men inte för att jag förstår vad de snackar om så jag tog fram internet och började skriva inlägg på bloggen. Iaf så idag får man se vad dagen har att bjuda på för jag vet inte. Skulle kanske umgås med Robin en sväng och före det ska jag lämna saker till syster å vara med Ida Åsén.

Dagens skola består av att ha el till 12.. sen så har jag svenska sen slutar jag! Ha det bra nu hejs!

Vi är sjuka, jag vet!

Har just varit hemma och packat och nu är vi hos Ida för att hon ska packa sedan blir det att dra till stugan så man bara har 3 mil till holmen för eldfesten imorgon. Fick reda på allt ganska sent så hade ganska bråttom att fixa allt. Nu när jag gjort bort den största biten så känns det faktiskt fruktansvärt skönt att känna att man är redo för att dra iväg.
dock kommer det bli en väldigt jobbig väg dit och hem på söndag eftersom jag ska ta min lilla moppebil som verkligen inte gick att fixa snabbare så vi får nöja oss med 53km/h.. Hojja önska oss lycka till bara -.-

you can forgive but never forget.

Just nu kan jag bara säga att jag är irriterad, arg och besviken på en person som jag varit länge dock men sen går det tankar om jag kanske borde förlåta och låta de gamla vara gammalt.. men grejen var den att det inte var jag först som sa upp kontakten utan de var den personen men sen blev det bara ett stort bråk av allt.. kanske bättre att släppa taget och leva för nu tiden ist och skita i personen. Jaja men nu orkar jag inte ta det på bloggen..

De ni kan få veta är att jag sitter hos Ida Åsén och försöker komma på vad man kan göra idag, som sagt så är Gällivare ett tråkigt ställe att bo på.

Idag skulle jag ta och göra rosa hår men så blev det svin skumt så jag får ha det ett tag sen tar jag bort det. Nå mer kan jag inte komma på att skriva så jag avrundar här bye!

This is my life!

RSS 2.0