Hittar vägen själv..

Har kommit hem för ett litet tag sedan från en bra dag med ett par fina killar. Varit och hälsat på i malmberget hos det par sedan blev de Gällivare å chilla runt i bilen. kan säga att det är riktigt skönt att slippa köra moppedbil just nu. Efter att dagen tog slut så kom kvällen då jag ville promenera hem för att jag var tvungen att rensa tankarna men det gick dessvärre som de gick.. 
 
imorgon blir de mest troligen skola och skoter om de går som jag planerat. annars så vette tusan vad jag gör. 
 
 
 

förvänta dig inte att jag ska komma krypandes.

med en fucking förlåtelse för de är inte jag som ska behöva säga det!

kommit hem alldeles nyss från att ha umgås med Joel och Ida. Blev en kväll i bilen och skratt har man oxå fått. Iaf lite kort om dagen är att den började med att jag for till skolan och där hade min el lärare damp så jag blev sur och stack därifrån för att jag inte orkade vara kvar där å se på honom eller lyssna p å hans gnäll. Drog och var med Ida på hennes lektioner ist för att jag skulle egentligen gå på svenskan men när klockan var två kom jag på att min dator inte fungerade så jag tog och frågade om jag behövde komma på lektionen vilket jag inte behövde så vi drog hem och chillade tills att Joel skrev att han var klar och redo för att umgås med oss.

imorgon blir det skolan och sen vette tusan kanske man drar till garaget för att kolla lite på bilen å de.

ha det bra puss ;*Inget blev som tänkt..

Kommit hem för ett tag sedan och kan säga så att jag vet inte om jag ska skratta eller gråta åt dagen.

Den började väl ändå ganska normalt och sedan for man och övningskörde med far min och Ida åkte med eftersom hon har sovit hos mig hela helgen. Blev att man övningskörde med en stor transit och det var ju stor skillnad från min så kallad mopedbil. Men det gick väl sådär bara att jag fick kärringstopp på en järnväg och lite sånt. Blev också tvungen att backa för att vända.
For och hämtade syster och sedan hem men på vägen hem kom jag och Joel på att vi skulle hitta på något så Ida och jag gjorde oss redo för att dra med Joel till nå spökhus eller liknande. Han kom och hämtade oss vi for på stan för att se om någon annan skulle med vilket de blev.. När vi väl var på g att fara till de där spökstället så blev de inget av det tack vare för att det hände en sak som jag inte tar upp om.. Kan säga att det lär vara dyrt och jag tycker så grymt synd om Joel så det inte är sant.. Kom tillbaka till stan och stod å pratade med folk sedan for vi hem eller ja han körde hem Ida till henne och mig hem eftersom han är så grymt snäll.

Nu sitter jag och borde plugga men min skalle är i andra tankar och inne i musiken. Imorgon blir det att jag ska vara hemma ifrån eftersom jag ska till så kallade "tandläkaren" imorgon och slösa upp 2000kr bara för att bli lite finare. Är grymt taggad för det faktiskt!!! Ont lär de nog ta..

Avrundar här bye!

This is my life!

RSS 2.0