You can't break a broken heart!

Egentligen så har jag väl ingen anledning till att skriva här på bloggen exakt, men kändes som att jag skulle skriva fast om jag inte vet vad jag ska skriva liksom. Bättre flera inlägg än nästan inga.

Idag eller om man ska säga gårdagen blev det att jag har sovit hela dagen efter att jag fixat mig riktigt smart gjort av mig liksom. Svarade på sms medan jag sov ungefär och sedan så har jag kollat OTH avsnitt till nu och nu skriver jag på chatten med en person.

Do you like me or don't you?

"Boys frustrate me. I hate all their indirect messages, I hate game playing. Do you like me or don't you? Just tell me so I can get over you."

Eftersom jag inte alls har hunnit göra så mycket idag så ska ni få veta vad som hände igår för mig istället.

Gårdagen: Jag somnade vid 7 på morgonen och vaknade vid 17, fick ett sms från Ida Åsén vid sju och vi beslutade att vi skulle umgås så Ida kom till mig medan jag låg och kollade tv, vi kollade klart filmen som var på tven sen så gick vi till min stuga var jag tog och fixade mina ögonbryn, när jag var klar så drog vi ut med moppebilen, köpte korv på statiol, körde runt lite mer sen körde jag hem Ida, när jag kom hem så satt jag mig vid datorn och kollade OTH avsnitt och sedan mellan alla avsnitt så skrev jag med Robin som helt plötsligt skrev och var lite elak som kallade mig "PUCKO".. annars så var det ganska skoj att höra av nått av honom också. Började sminka mig för ungefär 3 timmar sedan och resultatet blev faktiskt bra.

Så ni får en bild på mig som jag ser ut idag!

Du vet inte vad du har innan du förlorat det!

Sitter och försöker komma på något man kan göra idag. Iaf så har jag vaknat vid 4 tiden och sedan inte kunnat somna om så det blev att jag har kollat OTH avsnitt till nu. Vädret här i Gällivare är ganska bra faktiskt men kanske inte så varmt men det är iaf sol och det är ett plus!

blev att ni får en bild ifrån förrgår när jag och Ida Åsén var ute å fotade lite bilder!
Ha det bra nu bye!

This is my life!

RSS 2.0