Where did you go? I miss you so...

Känns som att jag inte har orken att göra något alls idag.. Tidigare i morse trodde jag verkligen att jag skulle orka, att jag skulle vara taggad för att göra de vi sysslar med på elen och att jag skulle få något gjort. Ja visst har jag fått något gjort men det var fem minuters arbete och nu ska jag egentligen göra något på datorn men fattar nada så orkar inte..

Slutar om 9 minuter och som jag sa har jag inte alls fått mycket gjort denna dag.. F*N!!! Funderar starkt på om jag ska ta och fara på gymmet senare och kanske fara på ATS för att sola så jag blir brun igen dock måste jag isf se om min kusin ska träna idag annars kommer jag ju inte in. Annars får jag ta det nån annan dag egentligen har jag lust att fylla i mina tatueringar och sedan göra klart tassarna.

Nu ska jag fortsätta fejka att jag arbetar när jag egentligen bara sitter och tänker på mycket annat skit och väntar på att tiden ska bli 15.00 så jag får fara hem från skolan..

Your voice always helps me to not feel so alone.

But I feel like an idiot, workin' my day around the call.

Jag är en liten tekopp kort och rund.

vaknade för ett ta sedan och därför ska jag nig berätta om igår istället för att berätta om nått jag inte ver ännu. 
igår var jag iaf hos Josefin K och kollade film med joar, jossan Ö , IDA och rasmus vilket var riktigt skoj faktiskt men jag fick en låt på skallen som var med i filmen så har gått runt och sjungt "I'm a little tecape shourt and round." helq går dagen. 
 
nu ska jag börja klä på mig och gå in i huset för att ge min vovve mat och duscha för att senare vara mef johanna. Var inte säkert vad vi skulle göra men något roligt blir det nog. 

This is my life!

RSS 2.0