Rätt eller fel? De är den stora frågan..

Försöker att förstå om detta är rätta vägen som jag väljer sakta men säkert eller om det är en helt idiotisk idé å göra som jag gör.. Kanske jag bara skulle ha tagit den "enkla" vägen eller?.. Nej men seriöst detta gör mig galen för jag vet nästan innerst inne att jag verkligen verkligen vill testa denna väg men tänk om de inte går som de borde? Hur gör jag då liksom?

Nog med de.. Idag har jag varit med två av mina systrar på affärer å shoppat eller jag har inte köpt något men de gjorde de. Sen har jag varit med Ida å sen blev de att vi var med Alex oxå vilket var väldigt trevligt. När han var tvungen att fara hem för att sova så drog jag å Ida till mig så jag käkade å de å nu är vi här hos henne å hon sover i sin säng medan jag ligger på den här madrassen å inte kan sova för att alla tankar bara snurrar runt i skallen.

Du är den för mig

Försöker att finna den rätta vägen men de är bara helt fuckat allt men som sagt säger fuck you and smile.

Idag har jag inte hunnit med mycket mer än att jag gjort nationella vilket gick åt pipsvängen känns de som.. Nu blir de å chilla till 13.00 för att jag inte har något nu.

Igår var jag med världens bästa Ida efter skolan och sen for vi på stan efter att äntligen fått igång baslådan i bilen. På stan tillbringade vi våran tid med att stå å prata med Joel, Wille , Broberg och Emil pratade vi oxå med en sväng. Ingen körning på raggen blev de eller inte många varv iaf. Vilket var grymt skönt sen drog vi å sov !

Avrundar här ha de bra

I need your love

skönt känns det att man har gjort klart slutprovet på belysningen och nu ska man börja med en annan kurs så fort Ice har blivit klar med provet. Känns som att detta med skolan börja ta sig och jag börjar inse att jag verkligen verkligen måste klara av detta.

Idag ska jag till läkaren och ta en spruta vilket jag är liv rädd för men om jag dör så säger jag bara "Jag har levt ett grymt liv och är svin stolt över mina vägar."

Men som sagt igår var jag i skolan, bil och fritid, GYMMET, duschade, fixade mig , drog ut och var med Ida & Johanna vilket var svina kul sen pratade vi med Broberg en sväng och som oftast fick jag en kram innan jag och Ida skulle fara hem till henne för att sova, Guu så skönt de var att sova på den där madrassen de har där hemma för det kändes som att jag var grymt utvilad när jag vaknade i morse och drog iväg till skolan.

Var nog lite för tidigt att ta kontakten igen men jag lovar jag ska kämpa för att orka. Jag ska kunna prata, skratta och vara helt fucking social med dig igen.

This is my life!

RSS 2.0