2010 snart 2011!

Bara för att det här är sista inlägget på 2010. Så måste jag ju bara hälsa er Gott Nytt År!!!


Så nu vet ni det och sen får man se vem nyårs kyssen blir med ;)
hahhahahhahahahhahahhahahhahah xD

Ne men ha det bra nu och ha en bra sista dag på 2010. Jag ska själv inviga 2011 med Felicia och hennes familj och hennes kompis Julia.
Så hejdå på er sööötnosar! <3

Kommer aldrig glömma dig!

sista dagen på 2010!

Sitter här med Felicia och hennes kompis Julia. Ska snart fara på stan och ha roligt där.. men skit jag kan inte fatta att det här e sista dagen på året 2010. Visst kanske inte världens bästa år men skit samma.
Man ska som tänka på allt det som har varit bra. Tillexempel jag har börjat lära känna nya folk, jag har kommit på att min så kallade ''bästa vän'' var falsk. Jag har börjat fatta vilka som e sanna och inte sanna vänner. 

Ne men nu orkar jag inte skriva mer. för snart ska vi gå och käka sen blir det UT!!! :D
Skit vad nice.. ¨
Ne nu går jag och är social med Felicia och Julia pöööööözz!
Finns på telefonen om det är något.. 0722246122 :)

Are you by my side when i need you?hahhahah tycker vi ska glömma bort mitt ansikte där. Men skit samma i det nu liksom. 
Nu ska jag iaf ta och hämta min kamera och sladd snart ganska så roligt faktiskt. Jippie mig alltså jag kom ihåg att köpa sladden. den var inte speciellt dyr bara 69 kr.  
Men iaf så blir det att ta det lungt. 
Jag och felicia har varit på bio idag också. vart att gå på Easy A.  Den var faktiskt bättre än vad man kunde tänka sig. ni borde se den.  men skit samma nu ska jag ta och gå ner till min jacka och hämta min kamera ;)
Så ni kan få lite bilder kanske.

Imorgon e det nyår och då kommer felicias kompis hit och firar nyår med oss. blir att fara och kolla vid slottet imorgon på stan typ på raketer eller något sånt. Ne nu har jag skrivit klart här.
Pöööözzz! <3

This is my life!

RSS 2.0