Never look back!

Har ni tänkt på att man alltid har ett mål som man ska nå? Man är aldrig nöjd med de målet man kommit till utan man måste alltid få det bäst och sedan är det alltid nått nytt som dyker upp ibland kan det till och med vara de förflutna som förföljer en i livet.

Jag är nöjd med hur långt jag kommit, men jag har ändå tankar på om hur det hade sett ut om jag hade gått en annan väg och kanske inte gjort allt jag gjort. Hade det blivit såhär eller hade det blivit sämre?
Nåväl ibland har man tankar som man inte kan få riktiga svar till och just därför hjälper det att skriva om det för en vacker dag senare så kanske man har funnit svaret på frågorna man en gång ställde.

Jag saknar sjukt många människor och de är just de som gör att jag tänker extra mycket nu för tiden, jag har räddsla i kroppen om att behöva förlora fler, jag vet inte hur man ska göra för att bara kunna slappna av och leva dagarna som det kommer.

Ibland önskar jag verkligen att jag kunde vara en Tankeläsare och kunna se igenom människor och aldrig behöva tänka över om man gör rätt eller fel utan bara kunna gå sitt egna race och inte behöva kolla bakåt för att kunna se om man gör det rätta eller inte.

Nåväl mina natt tankar ska man väl hålla sig borta ifrån egentligen för detta är inget man egentligen behöver/vill veta..Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

This is my life!

RSS 2.0