This is it...

Kan inte sova så har suttit och läst bloggar. Försökte ladda upp bilder till bloggen men det gick inte verkar vara något fel på min iPad. Jag vet egentligen inte vad jag ska skriva men kändes som att jag behövde skriva men när jag kom på att vissa människor inte kan hålla käften och bara sköta sitt eget liv så ångrade jag mig över att skriva ut det jag egentligen skulle vilja ha sagt..

Visst kan det vara bra men ändå så finns det vissa personer som verkligen ska veta att jag ser upp till de och jag lär aldrig aldrig tvivla på dem.

Idag har jag bara varit hemma vilket jag har gjort nästan hela jullovet men det är för att jag inte har orkat göra något har bara varit hemma och sett på tv.. Men just nu börjar det kännas lite enformigt så jag funderar fortfarande på om jag ska fara med min far eller om jag ska stanna i samhället och fara på stan här ist..

Nå väl jag har nog fått allt vad jag velat sagt så jag tar nog å avrundar här så att jag inte tråkar ut er med ett låååååångt inlägg utan bilder.. Grejen är den att jag själv hatar långa inlägg utan bilder.

This is my life!

RSS 2.0