Bucket list!

Blev less på gamla designen så tog och gjorde om bloggen lite granna. Hoppas ni gillar det för det gör jag iallafall.

Helgen/påsken bestod av skoterkörning från Överkalix till Korpis på fredagen och sen lördagen blev det en lugn dag för mig i byn, då jag hade sån träningsvärk av att ha kört skoter i flera timmar. Söndagen kände man sig sjukt sliten och trött så den dagen fick bli en lugn dag oxå men under måndagen så for vi ut med skotrarna igen och lekte av oss lite. Men för min del blev det att jag lekte alldeles för vilt då jag hoppade och landade för tidigt så skoter slog i marken och jag flög fram i styret med magen och slog skallen i den lilla rutan som finns på skotern. Kände att de började göra så ont att jag inte fick någon luft och jag var tvungen att skrika för att kunna andas sen när jag försökte lugna mig började jag hyperventilera och sen när jag äntligen hade slutat skrika och hyperventilera så kände jag att det var på väg spya upp så jag var tvungen att spy för att sedan må bättre och fortsätta köra skotern hem.
Sen när vi kom hem till byn började vi göra i ordning för att åka hem och sen åkte vi hemåt då när bror fick komma och hämta oss då bilen vi hade gick sönder eller den började läka olja så kunde inte ta den hem.

Idag skulle jag packa resten av grejerna till FREDAG men har så sjukt ont i nacken och magen så det får vänta till imorgon och sen på torsdag ska jag byta bil med min pappa och sen börja packa in alla kartonger och sånt i bilen så det är färdigt till fredag.
Ja juste sen ska jag imorgon också fara och köpa färg till vårat blivande sovrum. Är så sjukt taggad att börja måla och sen få det som man själv vill.

Ska antingen filma när jag åker dit eller så ska jag fota lite för och efter bilder. Vet inte riktigt vad jag ska göra ännu.
Och juste innan jag slutar så ska jag berätta att jag ska skriva en bucket list över saker jag vill göra under mitt liv och de ska vara allt från A-Ö kan vara omöjliga eller möjliga saker som jag verkligen vill göra innan jag dör.

Nu får ni ha det bäst!

This is my life!

RSS 2.0