Håller tummarna nu bara!

Kollar tv och börjat fundera på att dagen idag faktiskt har varit en bra dag. Visst hade den alltid kunnat bli bättre men sammanfattat så har de varit en bra dag. 

När jag väl kom mig till teorikursen så var jag där och den gick väldigt lätt å ganska snabbt kändes de som. Pappa kom och hämtade mig då jag fick ta över och köra min favorit bil. Körde hem Josefin och Rasmus eftersom de skulle först ta och promenera hem men inte kunde jag låta de göra det så dem fick hoppa in i bilen och åka med. For sedan till min faster som fyllde 70 år, fikade en massa gott eller nja tog nån bulla men mer orkade jag inte. På vägen hem for jag och hämtade upp Ida för att vi sedan skulle låna bmwn och köra med kvällen. Hann därefter plocka upp Emil och Wille vilket var riktigt trevligt sen kom den efterlängtade Jennifer också med oss på några varv å missions. 

Kom hem för ett tag sedan då jag hunnit fixa mig inför kvällen och sedan plugga lite teori till körkortet.. (Nu börjar den hårda tiden och de känns!) 

BTW fick veta en grymt bra sak idag oxå som jag hoppas de går vägen för. Det känns som att jag verkligen skulle behöva den och trevligt hade de oxå varit. Men det ser man helt enkelt hur det blir senare. (Håller tummarna) 

Eftersom jag skrev inlägg tidigare från datorn hade jag inga bilder så nu bjuder jag på några bilder ifrån idag. 

Maten var sjukt god och kändes som att jag verkligen behövde äta den för jag hann inte äta före den något så var sjukt hungrig. 

Nu avrundar jag för ska sova. Godnatt 

This is my life!

RSS 2.0