Bara mina åsikter om detta.

Va säger man mera än att de finns gått om jäkla äckliga idioter. Man lär sig vilka som man kan lita på eller inte men fick då reda på att man inte kan lita på någon jäkla idiot till person..

Att dra gränser över vilka som är värda att kämpa för och såna som bara kan ge en kick i baken.. Fy va de finns vidriga människor i denna värld egentligen.. Bestämma över andra snälla lägg ner de fast om de är era kompisar, vänner , familjemedlemmar med mera. Människorna har sina egna val och därför ska de inte behöva be om tillåtelse om att få bestämma själva vem de vill hålla på med eller något annat.

Vi människor ska vara fria när de gäller sånt annars blir man instängd och känner att allt bara inte löser sig. Man ska kunna få lyssna till sitt hjärta å bara följa de utan att hinder ska framgå.

I detta inlägg hänger jag inte ut någon speciell men som sagt så vill jag bara att ni ska förstå att man inte bestämmer över andra och ni som känner igen er snälla ta å tänk om. Inget bråk med detta inlägg utan bara åsikter som behövs komma fram.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

This is my life!

RSS 2.0