Mina två dagar

Gårdagen bestod av att jag vaknade vid tjugo i fem på morgonen då jag duschade å tog det lugnt till senare på dan då jag for på stan för att köpa nå grejs till brorsan och se om jag hittade nå. Mötte ju min fina syster oxå på stan som därefter gick runt med mig eftersom hon hade kommit in till stan en sväng å gick själv. Blev fika på alla tiders oxå.
Sen när klockan började närma sig fem for jag å Ida på Apoteket vart hon hämtade ut mediciner till Turkiet. Vi kände oss väldigt stressiga eftersom vi skulle hinna med tåget som skulle gå 17.42 men va tror ni? När vi väl hade kommit dit så gick de först 18.12.. Var framme i Boden vid kvart över åtta då jag klämde in en övningskörning oxå. När vi kommit fram till stugan blev de att vi körde vattenskoter å åkte ring bakom vilket gjorde att man hamnade i vattnet många många gånger. Men skoj var de då. Duschade å basta efteråt sen blev de att sova eftersom klockan blev typ tolv..

Idag har jag vaknat för några timmar sen å Ida sover ännu där ute i lillstugan och jag kollar tv. Planerna för idag är nog att göra samma som igår och sen även testa åka ring efter båten. De kommer bli läskigt om något..

För övrigt så kan jag säga att det är väldigt olika tankar i min skalle om allt annat. Känns som att jag kommer mista den bästa jag har på något sätt som om han kommer börja gilla en annan och därefter inte vilja vara med mig längre. Kanske är de bara jag som är rädd över n sak som inte händer men tänk om?

Nej nu får jag inte tänka så men jag saknar honom mest av allt på denna jord och jag älskar honom dessutom!

Avrundar här pussNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

This is my life!

RSS 2.0